Danielle van Uden_highres- linkedin.jpg

Door mijn jarenlange ervaring in Sales & Business Development in de zakelijke dienstverlening, voornamelijk bij Professional Service Firms, weet ik dat voorbereiding op gesprekken KEY is.

 

Voorbereiding geeft houvast in een gesprek, brengt voordeel bij een pitch, biedt meer kansen om gerichte vragen te stellen, en voorkomt dat je snel naar de automatische piloot schakelt.

 

Ik weet ook dat de tijd nemen voor een goede voorbereiding niet altijd vanzelf gaat, door alle andere werkzaamheden gedurende de dag schiet gedegen voorbereiding er vaak bij in. Daarom is er sowieso altijd ruimte voor verbetering in voorbereiding op gesprekken.

 

Voorbereiding betekent dat je een spin-in-’t web rol op je moet nemen; naast je te richten op jouw eigen expertise, moet je je ook gaan richten op alle ‘randzaken’ eromheen. Hier kan ik je heel goed bij helpen, dat is namelijk mijn expertise.

 

Ik ben resultaatgericht, vindingrijk, pragmatisch ingesteld, hecht veel waarde aan luisteren en ‘vertaal’ met gemak de strategische doelstellingen naar concrete acties in de dagelijkse praktijk.